Kauppa - 8-9.11. (Espoo): ACL reconstruction: How to get the athlete (safe) back on the field

8-9.11. (Espoo): ACL reconstruction: How to get the athlete (safe) back on the field

360,00  sis. alv 24%

Koulutuspaikka:
Lintuvaarantie 2
02600 Espoo

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Eturistisiteen (ACL) repeämä on yksi haastavimmista urheiluvammoista. ACL repeämän kuntoutusaika on pitkä ja kirjallisuus sanoo, että aiempi ACL vamma on aina riskitekijä uudelle ACL vammalle, myös terveellä puolella. Suurimmalle osalle urheilijoista suositellaan edelleen eturistisiteen uudelleen rakennusta vamman jälkeen. Eturistisiteen kuntouttaminen on haastavaa, koska siihen linkittyy paljon psykologisia tekijöitä, vielä haastavampaa on suunnitella ja määrittää milloin urheilija tai liikkuja on valmis palaamaan urheiluun. Vaikka Return-To-Sport ohjeistukset ovat parantuneet viime vuosina, asian ympärillä on silti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Tällä kurssilla opitaan optimoimaan ACL kuntoutusta, testaamaan kuntoutumista eri vaiheissa ja kriittisesti tutkimaan ja arvioimaan, milloin urheiluun paluu olisi järkevää. Kurssilla opetetaan suunnittelemaan ACL kuntoutus tähtäimenä lajiin paluu.

Kurssilla sovelletaan viime syksynä järjestetyn Alli Gokelerin “Motor Learning” kurssin periaatteita, mutta aiempaa kurssi tai koulutustaustaa ei vaadita. Tämä kurssi sopii myös ensimmäiseksi ACL kurssiksi.

Kurssin jälkeen osaat suunnitella urheilijan lajiin paluun ja tekemään kuntoutujan kanssa yhteisiä päätöksiä lajiin paluun ajankohdasta.

Kurssin kuvaus ja ohjelma: ACLRTSENG

 

Kouluttaja: Alli Gokeler valmistui fysioterapeutiksi vuonna 1990 Hollannissa. Vuodet 1990-2001 hän työskenteli fysioterapeuttina Yhdysvalloissa ja Saksassa. Vuonna 2003 hän suoritti Masters tutkinnon urheilufysioterapiasta ja siitä hän jatkoi vuonna 2005 PhD ohjelmaan Groningenin yliopistoon. Hänen mielenkiinnon ja tutkimuksen kohteenaan on motorinen kontrolli ACL vamman jälkeen, toisen ACL vamman ennaltaehkäisy ja nivelrikko ACL vamman jälkeen.

Kouluttajan nettisivut: https://www.aclrehabilitation.com/

 

(Tämän kurssin Gokeler vetää yksin)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “8-9.11. (Espoo): ACL reconstruction: How to get the athlete (safe) back on the field”