Kauppa

26-27.9. (HKI): Hip and Knee / Erik Meira

“The Science Pt” Erik Meira tulee Ameriikan Yhdysvalloista kouluttamaan helppoja ratkaisuja lonkan ja polven ongelmiin.

Koulutuspaikkana Helsinki (tarkka paikka vahvistetaan myöhemmin).

300.00  sis. alv 24%

Varasto loppu

Avainsanat tuotteelle , , , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Hip and Knee – Complex Understanding for Simple Solutions.

Lonkka ja polvi on monimutkainen parivaljakko, joka muodostaa perustan monelle liikkeelle jokapäiväisistä toimista aina huippu-urheiluun asti. Kuntoutuksen ammattilaiset ovat ainutlaatuisessa asemassa seuraamassa näiden vammojen paranemisprosessia. Kuntoutuksen ammattilaiset myös työskentelevät asemassa, jossa on mahdollista vaikuttaa näiden vammojen ennaltaehkäisyyn. Ymmärrys siitä, mitä näistä vammoista tiedetään, ja toisaalta mitä ei tiedetä, auttaa meitä suunnittelemaan parhaan mahdollisen kuntoutusprosessin.

Tämä kahden päivän workshop sisältää luentoja ja käytännön opetusta polven ja lonkan toiminnasta. Kurssilla käsitellään Femoroacetabular impingment (FAI), lonkan rusto-ongelmat, tendinopatiat, nivelsidevauriot, polven kierukan repeämät ja patello-femoraalinen kipu (PFP). Kurssilla myös paneudutaan post-operatiiviseen kuntoutukseen ja pohditaan urheilun pariin paluun edellytyksiä.

 

Kouluttaja: ”The Science Pt” Erik Meira, PT, DPT, SCS, CSCS

Fysioterapian tohtori Erik Meira, joka paremmin tunnetaan nimellä The Science Pt, on tasaisin väliajoin suomalaisenkin fysioterapiakeskustelun foorumilla. Viimeksi keskustelua aiheutti Avoimen ja suljetun kineettisen ketjun harjoittelu (http://thesciencept.com/the-false-dichotomy-of-open-vs-closed-kinetic-chain/).

Erik Meira toimii Oregonin Portlandissa fysioterapeuttina. Hän on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu keskustelija fysioterapian alalla. Meira toimii monissa luottamustehtävissä niin fysioterapian kun urheilunkin sektoreilla mm. National Strength and Conditioning Association, American Physical Therapy Association, and the National Athletic Trainers’ Association ja hänen artikkeleitaan on julkaistu monissa suurimmissa julkaisuissa. Erik Meira on omistanut uransa fysioterapian tieteelle ja nyt hän on tulossa Suomeen kertomaan siitä meille.

Lisää tietoa kurssista: www.thesciencept.com

Vaadittu koulutustausta: Lääkäri, fysioterapeutti, naprapaatti, osteopaatti, kiropraktikko, Jalkaterapeutti

Varaa paikkasi ajoissa ja mikäli kurssi on täynnä, muista ilmottautua jonotuslistalle info@umpof.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “26-27.9. (HKI): Hip and Knee / Erik Meira”