Kauppa - 22.3-12.10.2019 NOI Superset / Tim Beames

22.3-12.10.2019 NOI Superset / Tim Beames

0 out of 5

1 200,00 

NOI Group rantautuu suomeen vuonna 2019 kolmen kurssin voimalla!

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
  • Kuvaus

Kuvaus

Osta kimpassa ja säästä! Tässä saat NoiGroupin koko paketin kerta ostoksena.

Voitte ostaa paketin myös työyhteisöllenne ja jokaiselle kurssille voi osallistua eri henkilö!

(Tätä ostosta ei voi peruuttaa, 22.2.2019 jälkeen. Mikäli olet estynyt osallistumasta jollekin osiolle, voit myydä tai lahjoittaa paikkasi jollekin toiselle. Emme palauta rahoja osittain, jos jokin osio jää välistä.)

 

Kouluttaja: Tim Beames, MSc BSc (Hons) MCSP

Tim Beames on fysioterapeutti, jonka kiinnostus on monimutkaisissa kipuongelmissa ja niiden vaikutuksessa ihmisten arkielämään. Beames valmistui fysioterapeutiksi Brunelin yliopistosta Lontoossa, valmistumisen jälkeen Beames tuli siihen tulokseen, että kivulle on enemmän tehtävissä ja alkoi tutkia aihetta. Beamesin innostus jatkui ja hän jatkoi opiskelua Masters Degree in Pain ohjelmassa Lontoon King’s Collegessa. Hän pitää paljon koulutuksia ympäri maailman yhtenä NOI Groupin pääkouluttajana yhdessä Lorimer Moseleyn ja David Butlerin kanssa. Hän on myös kysytty puhuja alan kansainvälisissä kongresseissa.

Vaadittu koulutustausta: Toimintaterapeutti, Jalkaterapeutti, Fysioterapeutti, Osteopaatti, Naprapaatti, Lääkäri, Kiropraktikko, Koulutettu hieroja tai em. alueiden opiskelija

Kurssin ollessa täynnä, voit liittyä jonoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@umpof.fi