Kauppa - (HKI) 21.-22.3.2020 Adam Meakins: Shoulder Complex doesn’t have to be complicated

(HKI) 21.-22.3.2020 Adam Meakins: Shoulder Complex doesn’t have to be complicated

419,00  sis. alv 24%

Yli 57 000 twitter ja instagram seuraajan fysioterapia-alan Megastara Adam Meakins.

Koulutuspaikka pääkaupunkiseudulla ilmoitetaan myöhemmin

Kaksi edellistä Meakinsin kurssia myytiin loppuun alle kahden tunnin!!

Availability: 1 varastossa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Tämä vauhdikas ja informaation täyteinen kurssi pohjautuu viimeisimpään tutkittuun tietoon ja olkapääspesialisti Adam Meakinsin kokemukseen olkapäävammojen kuntoutuksesta. Kurssi päivittyy koko ajan uuden tiedon mukana. Kurssilla demonstroidaan tutkimusmenetelmiemme epätarkkuutta ja spesifitkään testit ei ole niin spesifejä, kuin olemme tottuneet ajattelemaan. Tämä kuitenkin tarjoaa meille vapauden keskittyä niihin asioihin, joilla on oikeasti merkitystä – asiakkaisiin.

Tämä kurssi on syntynyt yli vuosikymmenen kokemuksesta, kirjoittamisesta ja tutkimisesta. Kurssin pohjalta on tehty myös kolme kontrolloitua tutkimusta. Kurssi ei lupaa nopeita paranemisia, ihmehoitoja tai hienoja tekniikoita, mutta se lupaa yksinkertaista, käytännöllistä ja rehellistä näyttöön ja kokemukseen pohjautuvaa tietoa, jota voi heti hyödyntää kliinisessä työskentelyssä.

Tämä informatiivinen ja hauska kurssi esitetään Adam Meakinsin polemiikkia herättävällä tavalla. Tervetuloa rikkomaan myyttejä, väärin ymmärryksiä ja muuta höpöhöpöä, mitä olkapään ympärillä pyörii. Kurssi on suunnattu kaikille olkapääongelmien kanssa työskenteleville, kurssilta saa varmuutta kuntouttaa olkapäätä näyttöön perustuvalla ja tehokkaalla tavalla.

Tavoitteet:

Yksinkertaistaa olkapääongelman tutkiminen ja hoito.

Paljastaa myytit olkapään anatomiasta, biomekaniikasta ja patologiasta.

Tarkastella näyttöä olkapään tutkimisesta ja diagnoosin tekemisestä

Tarkastella kuinka on paras tutkia olkapään liikettä, lihaksen toimintaa, proprioseptiikkaa ja kineettistä ketjua

Kehittää olkapääharjoitteita ja progressioita harjoitustilamahdollisuudet huomioiden

Kouluttaja

Adam Meakins on fysioterapeutti ja S & C Coach, joka on toiminut niin julkisella kuin yksityissektorillakin, sekä ammattiurheilun parissa. Adam on työskennellyt uransa alusta lähtien maailman parhaimpiin kuuluvien olkapääspesialistien kanssa. Adam on kirjoittanut monia vertaisarvioitua artikkeleja ja nyt viimeisimpänä kappaleen urheilufysioterapian raamattuun eli Brukner & Khan’s Clinical sports medicine -kirjaan. Hän on arvostettu puhuja ja kiertää monissa kongresseissa ympäri maailman, lisäksi hän puhuu monilla tunnetuimmilla podcasteilla ja pyörittää omaa The NAF podcastia. Adamin blogi lienee maailman luetuin fysioterapia-aiheinen blogi. Hänen tavaramerkkikurssinsa Shoulder Complex Doesn’t have to be complicated on yksi maailman suosituimmista fysioterapeuttien täydennyskoulutuksista. Kaikki tähän astiset vuoden 2017 koulutukset ovat olleet loppuunmyytyjä ympäri maailman.

Adam Meakins on keskustelua herättävä ja värikäs persoona, jolla on yli 42 000 twitter seuraajaa.

Lisätietoja: The Sports Physio – Simple, Practical and honest advice

Vaadittu koulutustausta: Lääkäri, Fysioterapeutti, Naprapaatti, Osteopaatti, Kiropraktikko, Koulutettu hieroja, tai näiden alojen opiskelija

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(HKI) 21.-22.3.2020 Adam Meakins: Shoulder Complex doesn’t have to be complicated”