Kauppa - 12.-13.1.2019 (Espoo) Muscle Hypertrophy / Brad Schoenfeld

12.-13.1.2019 (Espoo) Muscle Hypertrophy / Brad Schoenfeld

0 out of 5

398,00  sis. alv 24%

Valmentajien valmentaja “The Hypertrophy Specialist” Brad Schoenfeld saapuu Suomeen!!

Koulutuspaikkana Espoo.

Availability: 3 varastossa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
  • Kuvaus

Kuvaus

Muscle Hypertrophy Masterclass

Voimaharjoittelulla on todettu olevan monia hyötyjä aina terveysliikunnasta huippu-urheiluun. Sen lisäksi, että voimaharjoittelu kasvattaa lihaksia, on voimaharjoittelulla positiivisia vaikutuksia esimerkiksi luun ja jänteiden rakenteeseen sekä rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan. Voimaharjoittelulla parannetaan urheilijan suorituskykyä voima-nopeuslajeissa ja kestävyyslajeissa. Voimaharjoittelu saattaa myös pienentää riskiä vammoille. Lisäksi on tärkeätä ymmärtää voimaharjoittelun rooli vammojen kuntouttamisessa, unohtamatta voimaharjoittelun positiivisia vaikutuksia mielialaan, itsetuntoon ja kognitiivisiin taitoihin.

Tässä kahden päivän workshopissa keskitytään lihaksien harjoittamiseen hypertrofian näkökulmasta. Saat tietoa siitä, mitä vasteita ja vaikutuksia voimaharjoittelulla on esimerkiksi hermo-lihasjärjestelmään ja hormonaaliseen systeemiin. Lisäksi, miten harjoittelun eri osatekijoitä manipuloimalla vaikutat lihaksen kasvuun: harjoittelun volyymi, frekvenssi, kuorma, harjoitteiden valinta, eri lihastyön vaikutukset, palautusajat, toistojen kesto ja liikerata. Ja kuinka aerobinen harjoittelu vaikuttaa hypertrofiaan vai vaikuttaako lainkaan.

Kouluttaja: Brad Schoenfeld PhD, CSCS, CSPS, FNSCA

Brad Schoenfeld on kansainvälisesti tunnustettu valmentaja, fitness asiantuntija ja kouluttaja. Schoenfeld on luennoinut ja pitänyt workshopeja yli 30 maassa. Hänen väitöskirjansa aihe keskittyi lihaksen hypertrofian mekanismeihin ja siihen, miten voimaharjoittelulla voidaan vaikuttaa näihin mekanismeihin. Schoenfeld on julkaissut yli 100 tutkimusartikkelia liittyen voimaharjoitteluun ja urheiluravintoon. Hän on kirjoittanut myös monia alan kirjoja, muun muassa ”Strong and Sculpted” ja  ”The M.A.X. Muscle Plan”, jota tituleerataan laajalti lihasmassan kasvattamisen ”raamattuna”. Edellämainittujen lisäksi hän on muun muassa apulaispäätoimittaja NSCA`s ”Strenght and Conditioning Journal”-lehdessä.

Kuvahaun tulos haulle Brad Schoenfeld booksKuvahaun tulos haulle Brad Schoenfeld books

Kouluttajan omat sivut: http://www.lookgreatnaked.com/index.php

Kurssi soveltuu kaikille lihaksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Mikäli haluat saada tuhdin tietopaketin ”valmentajien valmentajalta” kannattaa varata paikka koulutukseen ajoissa.

Mikäli koulutus on täynnä, muistathan ilmoittautua jonotuslistalle laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@umpof.fi