Kauppa - 1.-3.3. (Espoo): CFT Level I / Wim Dankaerts

1.-3.3. (Espoo): CFT Level I / Wim Dankaerts

558,00 

Suuren kysynnän vuoksi kolmas CFT Level I kurssi!!

Koulutuspaikka Espoo Leppävaara

Availability: 1 varastossa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

‘Cognitive Functional Therapy (CFT) / Peter O’Sullivan approach for persistent low back pain’ – 3 day interactive workshops’

Peter O’Sullivan on kehittänyt tutkimis- ja hoitomenetelmän jota kutsutaan kognitiiviseksi funktionaaliseksi terapiaksi (CFT). CFT on menetelmä, joka tähtää monimutkaisten kiputilojen hoitoon ja niiden syiden tutkimiseen. CFT huomioi ihmisen biopsykososiaalisen kokonaisuuden ja auttaa taitavia kliinikkoja kohdistamaan terapiansa sille osa-alueelle, jonne terapiaa tarvitsee kohdistaa. Terapiassa huomioidaan toiminnallinen liike ja kognitiivisen tavat, jotka provosoivat ja ylläpitävät kipua. On vahvaa ja kokoajan lisääntyvää näyttöä, että CFT:llä on mahdollista saavuttaa parempia tuloksia, kuin muilla hoitomenetelmillä epäspesifien ja kroonisten selkäkipujen hoidossa.

Tällä kolmen päivän workshopilla opetellaan käyttämään Peter O’Sullivanin luokittelumallia monimutkaisten ja pysyvien selkäkipujen hoidossa. Kurssi on vuorovaikutteinen sisältäen luentoja, käytäntöä ja potilas demoja. Ole valmis muuttamaan käsityksiäsi selkäkivusta, mikäli aiot ottaa osaa tälle kurssille.


Kouluttaja
: Prof. Wim Dankaerts

Kouluttaja professori Wim Dankaerts on sertifioitu CFT-kouluttaja. Wim on erittäin kokenut kliinikko, johtava tutkija Leuvenin yliopistossa, sekä erittäin dynaaminen opettaja. Wim työskentelee edelleen asiakastyössä, joten hänellä on edelleen hyvä kokemus käytännön työstä. Hän valmistui Leuvenin yliopistosta fysioterapeutiksi vuonna 1990, hän suoritti manipulatiivisen fysioterapian tutkinnon Curtinin yliopistossa Perthissä vuonna 1995. Vuonna 2005 Wim sai PhD tutkintonsa valmiiksi Curtinin yliopistossa, Peter O’Sullivanin ollessa häntä ohjaava professori. Wim on kuulunut Peter O’Sullivanin tutkijatiimiin vuodesta 2001, hänen pääkiinnostuksen kohteensa on kroonisen selkäkivun mekanismi perusteinen luokittelu. Dankaertsin tutkimuksia ja artikkeleja on julkaistu kaikissa alan johtavissa julkaisuissa, hän kiertää maailmaa kertomassa tutkimuksistaan ja kouluttamassa ammattilaisia kroonisen selkäkivun hoidossa.
Curriculum Vitae

Lisätietoja: www.pain-ed.com

Vaadittu koulutustausta: Lääkäri, fysioterapeutti, naprapaatti, osteopaatti, kiropraktikko, Jalkaterapeutti, koulutettu hieroja

CFT Level II kurssi luvassa vuonna 2020!

Mikäli kurssi on täynnä, voit liittyä jonotuslistalle laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@umpof.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1.-3.3. (Espoo): CFT Level I / Wim Dankaerts”